Tanulófelvétel

 

Kedves leendő Fodrásztanulók!
Fodrászatunk az őszi félévtől tanulófelvételt hirdet. Szeretettel várjuk a lelkes tanulni vágyókat!
Jelentkezés a fodrászat telefonszámain:

06304901969, 0614668961,

keressétek Juhász Gábor szalontulajdonost!

 

 

 

Újdonságok:


American Crew: Minőségi hajápolás férfiaknak.
 

 

1994-ben, egy borbély, fodrász és oktató, David Raccuglia egy forradalmian új dolgot talált ki a fodrásziparban: egy innovatív termékcsaládot hozott létre speciálisan a férfiak számára. David megértette azt az irányzatot, ami elindult a férfiak ápolása terén. Előre látta a jövőt, amikor a férfiak több figyelmet szentelnek majd a külsejüknek, mint a nők. És azt is tudta, hogy mindeközben nem akarják elveszíteni férfias megjelenésüket.


Ennek a jövőt építő, kitartó igyekezetnek az eredményeként a Crew termékek a legjobb hatóanyagokat tartalmazzák, amik szükségesek a férfiak ápolásához, a férfias illatot és a csomagolást is beleértve. 
 

Az American Crew vezető szerepet játszik a férfi hajápolási üzletágban. A 80-as és 90-es évek során lassan eltünedeztek a barátságos kis borbélyüzletek, helyüket pedig leginkább nők által látogatott szalonok vették át. Azonban az idők változnak, a férfiak pedig visszatérnek…

 


Az American Crew tisztában van azzal, hogy egyre több – mindenféle korú és hátterű - férfi gondol arra, hogy mennyire fontos a jó megjelenés és az ápolt külső. Az American Crew minden férfi igényét szem előtt tartja.